Børn spiller på havetrampolin

Vælg en havetrampolin du kan spille på

En havetrampolin kan bruges til meget mere, end bare at hoppe på og lave saltoer. Særligt hvis du vælger en af de trampoliner, som har indbygget spil. De indbygget spil kan f.eks. være balancespil, hoppespil og huskespil. Spillene vil være at finde på trampolinens dug, og instrukserne medfølger naturligvis også.

Spillene er ikke kun med til at styrke børnenes leg og gøre det at hoppe på trampolin endnu sjovere, men også at hjælpe med at styrke deres motorik. Går du med tanker om at anskaffe dig en havetrampolin til dine børn, kan det derfor være en god ide, at vælge en, som de også kan spille på.

En trampolin er et produkt i en prisklasse, hvor det godt kan betale sig, at lave lidt forarbejde inden du køber den. Det hjælper vi dig med i artiklen her, hvor vi ikke kun kommer ind på hvorfor det er en god ide at vælge en trampolin der kan spilles på, men også på pris og kvalitet.

 

Spil bold på trampolinen

Selvom du ikke vælger en havetrampolin med indbygget spil, kan der naturligvis stadig godt spilles på den. F.eks. er forskellige former for boldspil muligt på de fleste trampoliner som ikke er for små. Her er det dog en fordel, at have en trampolin med net, så bolden ikke hele tiden falder ud over. Det er desuden altid en god ide at have net om trampolinen, grundet sikkerheden. Særligt hvis der er mindre børn som benytter sig af den.

De bedste bolde til at spille med på trampoliner er bløde bolde. Det kan både være plastikbolde, bløde fodbolde eller endda skumbolde.

 

Hvor meget koster en havetrampolin?

Prisen på havetrampoliner kommer i høj grad an på størrelse og kvalitet. Du kan sagtens finde en billig trampolin til under 1000 kr. Den vil dog næppe være stor nok til at spille på, og kvaliteten kan også være tvivlsom. Vil du have en trampolin i god kvalitet og i en ordentlig størrelse, kan du få dem fra 5000-10.000 kr. Så får du dog også en trampolin i god kvalitet, som kan holde i mange år fremover.

Når du køber en trampolin i god kvalitet, vil du både få et bedre stativ, beskyttelseskant og hoppedug. Dertil vil der ofte også medfølge et sikkerhedsnet. Med andre ord, du får en bedre trampolin med bedre sikkerhed og bedre kvalitet hele vejen igennem.