Person shopper online

Sådan kan du spare penge online

I dagens Danmark bliver alt dyrere og dyrere, og det er ikke altid til at se sig ud af priserne rundt omkring. Dette vil vi gerne komme til livs, men vi kan desværre ikke ændre priserne. Det vi kan gøre, det er at give dig nogle gode råd til, hvordan du kan spare penge online.

Handel på tilbudsdage

Det første og måske også det bedste råd vi kan give dig, det er at du sørger for at handle på tilbudsdage. Det kan f.eks. være på Black Friday, på Cyber Monday eller til januar, når der er udsalg. Ved at fokusere på at handel på tilbudsdage, så vil du kunne spare mange penge. Det kræver dog at du er tålmodig nok til at vente til det du ønsker er på tilbud.

For at følge med i de gode tilbud online, så kan du besøge hjemmesider som har et overblik over tilbud. Vi anbefaler Blackfri, hvor du kan spar penge her.

Brug rabatkoder

En af de gode ting ved onlinebutikker er, at der findes et væld af rabatkoder til dem. Rabatkoder, som tit bliver lækket af en medarbejder eller nogen som har modtaget dem. Du kan derfor spare mange penge ved at bruge rabatkoder, hver gang du handler ind.

I dag er der også lavet smarte programmer, som du kan koble på din internet browser. Disse programmer er lavet til at scanne efter rabatkoder online. Finder programmet en rabatkode til den hjemmeside du er på, så vil den helt automatisk tilføje den bedste den kan finde. Derved får du let og hurtigt en god besparelse.

Handel med andre

En af de ting, som kan gøre, at en ordre bliver dyrere end forventet. Det er fragten. Denne kan man dog ofte slippe for, hvis man bestiller for et bestemt beløb. Det er dog ikke sikkert, at du har brug for varer til så højt et beløb. Her kan det være smart at bestille med andre, så I kan komme over beløbet sammen, eller splitte fragten.

Fragten på webshops varierer i dag typisk mellem 29 og 50kr, så det kan hurtigt blive en god besparelse. Slipper du f.eks. for fragten 10 gange, hvor gennemsnitsprisen er 39.5kr, så har du sparet hele 395kr!

Hvis du ikke kender nogen, som du kan splitte fragten med, så anbefaler vi at du bestiller til pakkeboks. Dette er typisk billigere end hvis du ønsker levering hjem til.